Barion Pixel

IDEJE ELHINNED RENDEZVÉNY

2022. szeptember 30. – október 1.

BOK Csarnok

Fontos tudnivalók a regisztrációval és beléptetéssel kapcsolatosan

 

PÁSZTOR ÉS VEZETŐI KONFERENCIA:

A pásztor és vezetői konferencia egy jelképes regisztrációs díj ellenében regisztrációhoz kötött.

Étkezés: A konferencián ebédet biztosítunk minden regisztrált részére, akinek a regisztrációs díja beérkezett számlánkra. Az étkezést a jegyár tartalmazza.

A konferencia helyszínén is lehetőséget biztosítunk regisztrálásra a regisztrációs díj befizetésével, azonban ebédet már ez esetben sem tudunk biztosítani.

Belépés: a BOK csarnok passzázsán felállított regisztrációs pultnál minden regisztrált résztvevő átvehet egy nyakpántot névre szóló, belépésre jogosító kártyával. A kártya az étkezési jegyeket is tartalmazza. A nyakpántot és a kártyát a rendezvény ideje alatt viselni kell, mert az biztosít lehetőséget a rendezvény helyszínére („A” csarnokba) való belépésre.

 

EGÉSZSÉGÜGYI FELHÍVÁS

Kérjük közegészségügyi okokból az alábbiak betartását a rendezvény kapcsán:

– Kérjük, hogy BETEGEN NE JÖJJÖN A RENDEZVÉNYRE! Maradjon otthon, ha az alábbi tüneteket észleli magán: hőemelkedés, láz, nátha, köhögés, fejfájás, torokfájás, hányás, hasmenés, illetve amennyiben Ön, vagy az Önnel közös háztartásban élő családtagja, rokona FERTŐZÉSVESZÉLYES TERÜLETEN, VAGY ANNAK KÖZELÉBEN JÁRT az elmúlt 3-4 hétben!

– Kérjük, hogy BETEG GYERMEKEIT NE HOZZA A RENDEZVÉNYRE!

– Ha a tünetei 2-3 nap után sem mérséklődnek, hanem súlyosbodnak, vagy újak jelentkeznek, akkor forduljon orvoshoz!

– Kérjük, hogy a csarnokba belépéskor, továbbá a mellékhelyiségek használata után FERTŐTLENÍTSE A KEZEIT a helyszínen található fertőtlenítő szerrel!

– Kérjük, hogy a magánál tartott, GYAKRAN HASZNÁLT TÁRGYAIT (pl. mobiltelefon, autókulcs, pénztárca stb.) FERTŐTLENÍTSE, mielőtt a rendezvényre jön!

– Kérjük, hogy a közösségben KERÜLJE A KÉZFOGÁST, testi kontaktust!

– Kérjük, hogy szükség esetén egyszer használatos, eldobható ZSEBKENDŐBE KÖHÖGJÖN, TÜSSZENTSEN!

SZABÁLYOK ÉS BIZTONSÁG

A rendezvényt mindenki saját felelősségére látogatja. A rendezvény vendégei kötelesek a BOK Csarnok helyiségeit rendeltetésüknek megfelelően használni és a környezetet rendben tartani, továbbá óvni és az előírásoknak megfelelően kezelni az épületben található eszközöket, berendezéseket és magát az épületet.

Láthatóan súlyos alkoholos vagy kábítószeres befolyásoltság alatt álló személy a rendezvényt érvényes regisztrációval, belépőjeggyel sem látogathatja. A biztonsági szolgálat munkatársai jogosultak az ilyen befolyásoltság alatt lévő látogatókat az épületből való távozásra felszólítani, kivezetni.

Tilos behozni a rendezvény területére:

Vakvezető kutya kivételével állatot, ételt, italt, fegyvert vagy annak látszó tárgyat, illetve egyéb életre, testi épségre, egészségre, közbiztonságra veszélyes tárgyat, vagy anyagot.

A rendezvény területére maximum közepes méretű táska vihető be. A rendezvény biztonsági személyzete a rendezvény helyszínére hozott csomagokat átvizsgálhatja.

A rendezvény alatt ruhatárat üzemeltetünk, melynek használata ajánlott. A ruhatárak a rendezvény vége után 30 percig tartanak nyitva. Az el nem vitt tárgyakat talált tárgyként kezeljük.

A BOK Csarnok területén elhagyott értéktárgyakért nem vállalunk felelősséget.

A rendezvényről kép– és hangfelvétel készül, amelyen bármely résztvevő feltűnhet, de semmilyen követeléssel nem élhet a szervezőkkel, a felvétel készítőivel, illetve annak jogos felhasználójával szemben.

A rendezvény ideje alatt a személyzet távozásra szólíthatja fel azt a résztvevőt, aki beszélgetéssel vagy hangos viselkedéssel az előadást vagy annak élvezetét zavarja. A rendezvények alatt a rendezvényt zavaró eszköz használata nem megengedett. Amennyiben a látogató a biztonsági személyzet felszólítására sem hagy fel a hivatkozott eszközök rendezvény alatti használatával, a biztonsági szolgálat munkatársai felszólíthatják az érintett vendéget a rendezvényterem elhagyására.

Rendkívüli esemény (pl.: természeti katasztrófa, tűz, bombariadó stb.) esetén a látogató köteles pontosan betartani a rendezők utasításait.