Barion Pixel

Teresa Conlon

Summit International School of Ministry

Teresa már több mint egy évtizede szolgál nemzetközi vezető konferenciákon és női alkalmakon.

Szenvedélyesen szereti Isten Igéjét, és a szív mélyéhez szóló üzeneteiről ismert.

2010 óta a Summit vezetője.

Elhívás szolgálatra

Teresa Conlon 2010 ősze óta szolgál a Summit International School of Ministry, a Times Square Church Bibliaiskolájának igazgatójaként New Yorkban. Emellett a gyülekezet segédpásztora is.

Teresa sok évet töltött a férje, Carter Conlon melletti szolgálatban, aki a Times Square Church vezető pásztora volt, mielőtt érezte volna az Úr elhívását a Summit Bibliaiskola vezetésére.

David Wilkerson, a Kés és kereszt írója, a Summit Bibliaiskola és a Times Square Church alapítója mentorálta.  

Teresa már több mint egy évtizede szolgál nemzetközi vezető konferenciákon és női alkalmakon. Szenvedélyesen szereti Isten Igéjét és a szív mélyéhez szóló üzeneteiről ismert. Teresa mindig azt érezte, hogy teljes addigi élete egy felkészítés volt arra, hogy a Summit vezetésére szóló elhívását betölthesse.

Teresa a Lancaster Bibliaiskolában szerzett doktori diplomát hittudományból, korábban a Carleton Egyetemen kapott alapdiplomát jog és történelem szakon. Három házas gyermeke van, és kilenc unokája.

TOVÁBBI ELŐADÓK

Nick Cassidy 2022

Nick Cassidy a Cork Church alapító lelkésze. Számos missziós utazást vezetett, vezetői konferenciákat szervezett, valamint napjainkban is aktív az ír nemzeti konferencia, a Summer Fire vezetőjeként.

Carter Conlon

Carter Conlon 1994-ben csatlakozott David Wilkersonhoz, a Kés és kereszt szerzőjéhez. 19 évig a New York-i Times Square Church vezető pásztora. Több könyve is megjelent.