Barion Pixel
Konferencia 2023
Az oldalon a 2023. október 6-7-én megrendezett Ideje Elhinned konferencia előadóiról találhatsz információkat.

Előadók

Gary Wilkerson

A World Challenge elnöke,
vezető pásztor,

The Spring Gyülekezet, Colorado Springs

Már több mint negyven éve szolgál, jelenleg pedig az amerikai World Challenge nemzetközi missziós szervezet vezetője, amit még édesapja, David Wilkerson alapított. Gary Wilkerson alapította a Springs Gyülekezetet is 2009-ben, pár emberrel karöltve. Amerikán belül és szerte a világban rendeznek szervezetével konferenciákat, melyeken Gary is szolgál, valamint szerteágazó missziós tevékenységet támogatnak, indítanak és tartanak fent, többek között gyülekezeteket plántálnak, árvaházakat, kórházakat hoznak létre, ételt osztanak a legszegényebb és legelhanyagoltabb vidékeken élők részére.

TIM DILENA

Pásztor
Times Square Gyülekezet, New York

Tim Dilena jelenleg a Times Square Gyülekezet pásztora New Yorkban. Majdnem 40 évi pásztori tapasztalattal ő a harmadik pásztor a gyülekezet alapítása óta, mely 1987-ben David Wilkerson nevéhez fűződik.

 

Zach Meerkreebs

Pásztor,
akinek prédikációja elindította az Asbury ébredést

Zach Meerkreebs célja az életben, hogy mindig ő legyen a leghálásabb ember a szobában. Hálája Jézus és az evangélium ajándékában gyökerezik és abban az örömben is, hogy van egy felesége Kristin, és büszke apukája három lánynak, Edennek, Esthernek és Mercynek.

Kérdésed merült fel?

Ha bármilyen kérdésed lenne, várjuk leveled az info@idejeelhinned.hu e-mail címünkre, vagy keress minket a közösségi oldalainkon.