Barion Pixel

Gary Wilkerson

A WORLD CHALLENGE ELNÖKE

Gary Wilkerson az amerikai World Challenge szervezet vezetője, és látásának hordozója. A szervezet célja, hogy folyamatosan bátorítsa a hívőket és teológiailag tiszta bibliai tanítást adjon nekik Istenről.

A SZEGÉNYSÉG FELSZÁMOLÁSA

Gary szenvedélyesen dolgozik azon, hogy olyan eszközöket adjon a szentek kezébe, amiktől cselekvő hitű emberekké válhatnak. Gary Wilkerson emellett vezeti a szervezet World Poverty Solutions nevű missziós ágát is, amely többek között a szegényebb területeken élők élelmezési segélyezésével foglalkozik.

A Wold Challenge Újítsd meg szenvedélyedet Krisztusban című konferenciáival nemzetközi színtérre került Gary szolgálata a bátorítás területén. Ezeket a konferenciákat édesapja, David, 2000-ben indította el, hogy bátorítást és új látást adjon pásztoroknak és vezetőknek az egész világon. Rengeteg vezető küzd támogatás és bátorítás nélkül, miközben gyülekezetükben sok ember felé szolgálnak. Ez a világ minden részére jellemző probléma.

Gary vágya, hogy megossza az Igét,

amivel friss életet és látást adhat ezeknek a pásztoroknak, és szeretné, ha megtudnák, hogy ebben a munkában igenis van támogatójuk. Gary több mint hatvan országba utazott már, hogy elvigye a megújuló szenvedély üzenetét több százezer vezetőnek.
Gary emellett három könyv szerzője is, ezek a The Divine Intercessor (Az Isteni közbenjáró – magyarul még nem jelent meg), a Kés, kereszt és a hit embere (magyarul kiadta: Magyar Pünkösdi Egyház Országos Ifjúsági Missziója), amit az édesapjáról, David Wilkersonról írt, és a God’s Favor (Isten jóindulatában). Alapító pásztora a Springs Gyülekezetnek, Colorado Springsben, Colorado államban, ahol feleségével, Kellyvel élnek.

Gary rendszeresen készít podcastokat tevékenységéről, tanításokról. A felvételek itt érhetők el:
https://worldchallenge.org/gary-wilkerson-podcast