Barion Pixel

III. Országos Pásztor- és Vezetői Konferencia

2023. október 6-7. 

COMING SOON

Danubius Hotel Helia | Budapest

III. Országos Pásztor- és Vezetői Konferencia

2023. OKTÓBER 6-7.

DANUBIUS HOTEL HELIA
BUDAPEST
Szabad helyek
Péntek0 db
Szombat0 db
Tűz a csontjaimban

„Azt gondoltam: nem törődöm vele, nem szólok többé az ő nevében. De perzselő tűzzé vált szívemben, csontjaimba van rekesztve. Erőlködtem, hogy magamban tartsam, de nincs rajta hatalmam.” (Jeremiás 20:9).

Az idézett igevers kontextusában Jeremiás arról beszél, milyen megpróbáltatásokat és nehézségeket jelent számára Isten igéjének hirdetése, képviselete. Még az is megfordult a fejében, hogy nem szól többé az Úr nevében. Úgy érezte szolgálatára az őt körülvevő Izraelben nincs nyitottság, az Úr szava nem ér célt. Sokszor mi is – az Úr mai szolgái – érezhetünk hasonlóan. A gyülekezeti belső munkát, a kifelé irányuló evangélizációs munkát is érezhetjük gyümölcstelennek, nehéznek vagy önmagunkat erőtlennek. Még a legelhívottabb szolgálattevők is átmennek az elbizonytalanodás völgyén, megkísértheti őket a feladás vagy a pályaelhagyás gondolata.

Jeremiás végül a szolgálatban való megmaradását azzal indokolta, hogy az élete részévé vált az ige, beleégett a csontjaiba, többé már nem tudott olyan emberként tekinteni magára, mint amilyen prófétai elhívása előtt volt. Valahogy mi is így vagyunk ezzel – szolgálók, igehirdetők, pásztorok, tanítók, mai próféták –, kitörölhetetlenül belénk égett a szolgálati elhívás, nem tudjuk elfojtani, nem tudjuk elhallgatni, hiszen tűz a csontjainkban.

Ilyen gondolatokkal hívunk benneteket – pásztorokat, vezetőket, igehirdetőket, szolgálattevőket és házastársakat, a fiatalabb generáció tagjait, a szolgálatra még csak készülőket – a III. Országos Pásztor és Vezetői Konferenciánkra, melyen megtapasztalhatjuk Isten felfrissítő jelenlétét és új lendületet nyerhetünk Jézus Krisztustól kapott elhívásunk betöltéséhez.

Ha a szolgálat más területén építed a gyülekezetet, akár dicsőítésben, házicsoport-vezetésben, különböző korosztályok felé való szolgálatban, akkor is szeretettel várunk konferenciánkra.

Regisztrációs határidő:2023. szeptember 20.