Barion Pixel
IERajztábla 3 másolat

WORLD CHALLENGE

Alapítva: 1971

A World Challenge szervezetet 1971-ben David Wilkerson alapította, ami intézményes keretet adott a világméretű evangélizációs hadjáratoknak.

Így nyílt lehetőség a pásztor-konferenciáknak, a könyvek és információs füzetek kiadásának, a különböző filmes produkcióknak, az utcai evangélizációknak, a keresztény irodalom terjesztésének, a gyülekezet-plántálásnak, a kábítószeresek és alkoholisták részére létrehozott rehabilitációs központoknak és sok jótékonysági eseménynek.
Ma a World Challenge szervezete missziós megmozdulásokon és az irodalom terjesztésével osztja meg a jó hírt az emberekkel. David Wilkerson és fia, Gary Wilkerson igehirdetéseit havonta osztják meg a Pulpit Series hírlevelekben több százezer emberrel.

A World Challenge számos missziós tevékenysége a szegények felé magában foglalja árvaházak, valamint egy tengerentúli özvegyi támogató hálózat fenntartását, a szükséghelyzetben lévők megsegítését és a katasztrófák utáni segítségnyújtást, egészségügyi és klinikai szolgáltatást, közösségépítést és élelmezési központok létrehozását, fenntartását. 2010-ben Gary Wilkerson lett a World Challenge elnöke és apjához hasonló szívvel és látással folytatja a munkát.